Termékek Menü
0

JTS
CX-500, miniatűr elektrét hangszermikrofon

JTS<br />CX-500, miniatűr elektrét hangszermikrofon Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
30.315 Ft (23.870 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Cikkszám: CX-500
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db
Leírás és Paraméterek
Miniatűr elektrét hangszermikrofon

Végre megkérkezett, amit a vonósok és a többi akusztikus zenész annyira várt! A CX-500-zal a hangszerek optimális bemikrofonozása az állvány használatával járó kellemetlenségek nélkül lehetséges. E mikrofon ellenállhatatlan, a hangszerek hangját széles dinamikahatárok között kifogástalanul visszaadó hangzása a zenélést és a zenehallgatást egyaránt örömmé teszi.
A sokféle lehetséges felszerelési mód optimális pozícionálást tesz lehetővé annak veszélye nélkül, hogy esetleg kárt teszünk a bemikrofonozandó hangszerben. A húrláb és a húrtartó között a húrok alá helyezhető mikrofontartóláb különleges extra, amely speciális anyaga révén hatékonyan izolálja a nemkívánatos testhangokat anélkül, hogy akadályozná a hangszer előlapjának szabad rezgését.
A fantomtápadapteren levő 10dB-es padkapcsoló és két mélyvágáskapcsoló segítségével a jelszint és a hangszín még a keverő előtt optimálisan beállítható, az impedanciakonverzió és elektronikus szimmetrizálás pedig lehetővé teszi hosszú kábelek használatát minőségromlás nélkül. Az adapter ezen kívül övcsíptetője segítségével a zenész testére is rögzíthető a kábelfeszülés elkerülése érdekében.
A mikrofon bármelyik JTS zsebadóra kötve vezeték nélkül is használható.

iránykarakterisztika omnidirekcionális (gömb)
dinamikus/kondenzátor kondenzátor
garancia 2 év
További képek
JTS<br />CX-500, miniatűr elektrét hangszermikrofon
JTS<br />CX-500, miniatűr elektrét hangszermikrofon
JTS<br />CX-500, miniatűr elektrét hangszermikrofon
JTS<br />CX-500, miniatűr elektrét hangszermikrofon
azonnali raktár